Prośba o analizę logów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomdab44
    Classic
    • 2010
    • 17

Prośba o analizę logów

Zamieszczone przez krzygaj
    Nawet w ulotce z tej strony https://www.ekuz.nfz.gov....ii-europejskiej jest zapis:
    Dla przykładu ubezpieczony jest obowiązany zapłacić 10 kun za świadczenia udzielone przez lekarza rodzinnego, ginekologa oraz dentystę. Maksymalna wysokość współpłacenia nie może przekroczyć 60,13% podstawy budżetowej bądź 2.000 kun, np. w przypadku leczenia szpitalnego.
    Leczenie prywatne
    Jeśli pacjent skorzystał z leczenia w placówce nieposiadającej umowy z
    HZZO, poniesie pełne koszty. Niepodlegają one zwrotowi
    Jednak może być, że przez wejściem do EU kosili zdrowo.
  • Maciejs
    Drive
    • 2009
    • 70

Prośba o analizę logów

Witam mam prośbę o analizę logów (od razu zaznaczam że nie znam się na tym ). Moje autko octavia I z gazem montowany w salonie przebieg 46 tys. Po podłączeniu do komputera wywala mi następujące błędy:

17925 - Przekaźnik główny
    P1517 - 35-10 - usterka elektryczna w obwodzie - Sporadyczny
    16555 0 Zespół 1; system pomiaru paliwa
    P0171 - 35-10 - system za ubogi - Sporadyczny
    kody gotowości: 0000 0000

Autko nie traci mocy jedynie czasami w okolicach obrotów 3 tys obr/min odczuwam jakby nie palił jeden cylinder ale tez nie zawsze i to na benzynie. Często jeżdżę na benzynie i parę razy się to zdarzyło. Proszę o wyjaśnienie o co chodzi i co dalej z tym zrobić. dzięki za odp. Zrobiony przegląd samochodu - wymiana oleju, filtrów, wszystko ok, wymieniałem świece rok temu w ASO. Jestem umówiony na przegląd gazu (może te przerywanie i to ma z tym związek - że gaz przeskakuje jak zauważyłem w okolic ach 2.8 tys obr/min i może dostaje błędne informacje) - nie wiem. Dzieki za informacje i pomoc.

Poprawiono Koledze Damian-jg dziękuję za wyczerpującą odpowiedź - chyba nacisnę pomógł

Komentarz

• Damian-jg
      Ambiente
      • 2008
      • 229

Zamieszczone przez Maciejs
      jedynie czasami w okolicach obrotów 30 tys odczuwam jakby nie palił jeden cylinder
      To bardziej powinieneś napisać na forum silników odrzutowych

[ Dodano: Wto 23 Paź, 12 18:38 ]
      Zamieszczone przez Maciejs
      że gaz przeskakuje jak zauważyłem w okolic ach 28 tys. i może dostaje błędne informacje
      Kto gazuje silniki odrzutowe :roll: :roll: :roll:
      FIAT Service

Komentarz

• richi9
        Rider
        • 2011
        • 427

najlepiej byś pojeździł na benzin około 100 kilometrów i sprawdził błedy. jeżeli wyskoczą, to błędy nie są powiązane z gazem a z czujnikami tu też osprzętem.
        Jak dla mnie jest ubogo bo mapy wtrysków sa do kitu i komp widzi przez sonde że ma mało dolewane.

Komentarz

• Maciejs
          Drive
          • 2009
          • 70

Przed podłączeniem do kompa miałem przejechane ok 400 km na benzin , błędy skasowałem i zobaczę za jakis czas czy sie powtórzą

Komentarz

Pracuję...